6 فايده ي اثبات شده از چاي سبز


 اين ماده با آنتي اکسيدان ها و مواد مغذي که اثرات قدرتمندي در بدن دارند بارگذاري مي شود  .


اينها شامل بهبود عملکرد مغز ، کاهش چربي ، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسياري از مزاياي چشمگير ديگر است.


 


در زير6 فايده سلامتي چاي سبز وجود دارد که توسط مطالعات پشتيباني مي شوند.


 


1. چاي سبز حاوي ترکيبات فعال زيستي است که باعث بهبود سلامتي مي شود


چاي سبز چيزي غير از مايع است.


بسياري از ترکيبات گياهي موجود در برگهاي چاي آن را به نوشيدني نهايي تبديل مي کنند ، که حاوي مقادير زيادي مواد مغذي مهم است


چاي سرشار از پلي فنول است که تأثيراتي مانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان دارد.


چاي سبز حدود 30 درصد پلي فنول از نظر وزن شامل مقادير زيادي کاتچين به نام EGCG است. کاتچين ها آنتي اکسيدان هاي طبيعي هستند که به جلوگيري از آسيب سلولي کمک مي کنند و از مزاياي ديگر آن استفاده مي کنند.


اين مواد مي توانند تشکيل راديکالهاي آزاد در بدن را کاهش داده و سلولها و مولکولها را از آسيب محافظت کنند. اين راديکال هاي آزاد شناخته شده است که در پيري و انواع بيماري ها نقش دارند.


EGCG (Epigallocatechin Gallate) يکي از ترکيبات قدرتمند موجود در چاي سبز است. اين مطالعه براي درمان بيماري هاي مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است و ممکن است يکي از اصلي ترين دلايلي باشد که چاي سبز داراي چنين خواص دارويي قدرتمند است


چاي سبز همچنين مقادير کمي مواد معدني دارد که براي سلامتي مهم هستند.


سعي کنيد يک برند چاي سبز با کيفيت بالاتر انتخاب کنيد ، زيرا برخي از مارک هاي با کيفيت پايين مي توانند حاوي مقادير زيادي فلورايد باشند


گفته مي شود ، حتي اگر شما يک نام تجاري با کيفيت پايين تر انتخاب کنيد ، مزايا هنوز از ريسک هاي زيادي فراتر مي رود.


 


2. ترکيبات موجود در چاي سبز مي توانند عملکرد مغز را بهبود بخشيده و شما را دقيق تر جلوه دهند


چاي سبز بيشتر از آنکه شما را بيدار کند انجام مي دهد ، همچنين مي تواند شما را باهوش تر کند.


ماده فعال اصلي کافئين است که يک محرک شناخته شده است.


حاوي قهوه به اندازه کافي نيست ، اما به اندازه کافي براي ايجاد پاسخ بدون ايجاد تأثيرات "لکه دار" مرتبط با کافئين زياد است.


آنچه کافئين در مغز انجام مي دهد ، مسدود کردن يک انتقال دهنده عصبي بازدارنده به نام آدنوزين است. به اين ترتيب ، در واقع شليک نورون ها و غلظت انتقال دهنده هاي عصبي مانند دوپامين و نوراپي نفرين را افزايش مي دهد


کافئين قبلاً به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و به طور مداوم منجر به بهبود در جنبه هاي مختلف عملکرد مغز از جمله بهبود خلق و خو ، هوشياري ، زمان واکنش و حافظه مي شود.


با اين حال ، چاي سبز چيزي بيش از کافئين دارد. همچنين داراي اسيد آمينه L-theanine است که قادر به عبور از سد خوني مغزي است


L-theanine فعاليت انتقال دهنده عصبي مهاري GABA را افزايش مي دهد که داراي اثرات ضد اضطرابي است. همچنين باعث افزايش دوپامين و توليد امواج آلفا در مغز مي شود


مطالعات نشان مي دهد که کافئين و L-theanine مي توانند اثر هم افزايي داشته باشند. ترکيبي از اين دو به ويژه در بهبود عملکرد مغز قدرتمند است


به دليل دارا بودن L-theanine و مقدار کمتري کافئين ، چاي سبز مي تواند نوعي "وزوز" بسيار ملايم تر و متفاوت تر از قهوه به شما بدهد.


بسياري از افراد از داشتن انرژي پايدار و بسيار پربار هنگام نوشيدن چاي سبز در مقايسه با قهوه خبر مي دهند.


 چاي سبز


3. چاي سبز باعث افزايش سوزش چربي و بهبود عملکرد بدني مي شود


اگر ليست مواد تشکيل دهنده هر نوع مکمل چربي سوزي را مشاهده کنيد ، احتمال دارد که چاي سبز در آنجا باشد.


دليل اين امر آنست که چاي سبز باعث افزايش چربي سوزي و افزايش ميزان متابوليسم در آزمايشات کنترل شده انسان شده است.


در يک مطالعه در 10 مرد سالم ، چاي سبز 4? هزينه انرژي را افزايش داد


يک مطالعه ديگر نشان داد که اکسيداسيون چربي 17 درصد افزايش يافته است ، نشان مي دهد که چاي سبز ممکن است به طور انتخابي باعث افزايش سوزش چربي شود


 


4- آنتي اکسيدان هاي موجود در چاي سبز احتمال ابتلا به برخي از انواع سرطان را کاهش مي دهد


سرطان در اثر رشد کنترل نشده سلول ها ايجاد مي شود. اين يکي از مهمترين دلايل مرگ در جهان است.


شناخته شده است که آسيب اکسيداتيو به پيشرفت سرطان کمک مي کند و آنتي اکسيدان ها ممکن است اثر محافظتي داشته باشند


چاي سبز منبع عالي آنتي اکسيدانهاي قدرتمند است ، بنابراين منطقي است که مي تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد ، به نظر مي رسد:


سرطان :


 يک بررسي متاآناليز از مشاهدات مشاهده کرد که ني که بيشتر چاي سبز مي نوشند ، در معرض خطر ابتلا به سرطان ، 20 تا 30 درصد کمتر از ابتلا به سرطان هستند ، که شايع ترين سرطان در ن است (


سرطان پروستات:


 در يک مطالعه مشخص شد که مرداني که چاي سبز مي نوشند ، 48? خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش مي دهند ، که شايع ترين سرطان در مردان است


سرطان کولورکتال:


 تجزيه و تحليل 29 مطالعه نشان داد که افرادي که چاي سبز مي نوشند ، تا 42? کمتر احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را دارند


بسياري از مطالعات مشاهده اي نشان داده اند که نوشيدني هاي چاي سبز احتمال ابتلا به چندين نوع سرطان را ندارند. با اين حال ، براي تأييد اين تأثيرات ، تحقيقات با کيفيت بيشتر لازم است


اين را بايد در نظر داشته باشيد که ممکن است اين يک فکر بد براي گذاشتن شير در چاي شما باشد ، زيرا برخي از مطالعات نشان مي دهد که آنتي اکسيدان را کاهش مي دهد


 


5- چاي سبز مي تواند از مغز شما در پيري محافظت کند و خطر ابتلا به آايمر و پارکينسون را کاهش دهد


نه تنها چاي سبز مي تواند عملکرد کوتاه مدت مغز را در کوتاه مدت بهبود بخشد بلکه ممکن است از سن شما نيز محافظت کند.


بيماري آايمر شايعترين بيماري عصبي در انسان و عامل اصلي زوال عقل است.


بيماري پارکينسون دومين بيماري شايع عصبي است و شامل مرگ نورون هاي توليد کننده دوپامين در مغز است.


مطالعات متعدد نشان مي دهد که ترکيبات کاتچين موجود در چاي سبز مي توانند اثرات محافظتي زيادي بر روي نورون ها در لوله هاي آزمايش و مدل هاي حيوانات داشته باشند ، به طور بالقوه خطر ابتلا به آايمر و پارکينسون را کاهش مي دهد


 


6- چاي سبز مي تواند باکتري ها را از بين ببرد ، که سلامت دندان را بهبود مي بخشد و خطر عفونت را کاهش مي دهد


کاتچين موجود در چاي سبز اثرات بيولوژيکي ديگري نيز دارد.


برخي از مطالعات نشان مي دهد که آنها مي توانند باکتري ها را از بين برده و ويروس هايي مانند ويروس آنفولانزا را مهار کنند ، به طور بالقوه خطر عفونت شما را کاهش مي دهد (


Streptococcus mutans اصلي باکتري هاي مضر در دهان است. اين ماده باعث ايجاد پلاک مي شود و در پيشگيري از حفره ها و پوسيدگي دندان نقش اصلي دارد.


مطالعات نشان مي دهد که کاتچين موجود در چاي سبز مي تواند رشد Streptococcus mutans را مهار کند. مصرف چاي سبز با بهبود سلامت دندان و ريسک پايين پوسيدگي همراه است (34 منبع معتبر ، 35 منبع معتبر ،


مطالعات متعدد همچنين نشان مي دهد که چاي سبز مي تواند باعث کاهش بوي بد دهان شود


 


 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سرطان ,کاهش ,بهبود ,ابتلا ,نشان ,افزايش ,آنتي اکسيدان ,باعث افزايش ,سرطان ,بهبود عملکرد ,احتمال ابتلا ,حاوي مقادير زيادي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رسانه متخصصان و اهل قلم انسجام نرم پنجره های آبی نمک آباد استنطاق لاگ بندرعباس پروژه و تحقیق تصفیه آب پور رضا ترجمه کيپاپ